Friday, November 25, 2011

I'm in Loveee...

Assalamualaikum ,

:)

Hello yang tengah singgah di blog comel tapi tak cun pun..~~~~

I'm in love...
Wowww aku in love??
Dengan siapa??
Bagaimana??
Bilakah??

Hehehe tak adalah...saja je buat lawak-lawak terkini...:D
lawak tak?? lawak kan? hahahahaha~~~     =,="
Sebenarnya,
Seronok tengok orang in love ni
boleh update love love kat fb
wuuuuu~~~~~~~
boleh date2 kat fb dan tempat2 romantik
wuuuuu~~~~~~~
boleh bemanja-manja sesama sendiri
wuuuuu~~~~~~~
boleh mengadu nasib
wuuuuu~~~~~~~
boleh gadoh2 pastuh ade orang pujuk
wuuuu~~~~~~~~
boleh dapat hadiah best2
wuuuu~~~~~~~

tapi
walau sebest mana pon kawan-kawan tetap lagi best

boleh lepak lama2 sesama jantina
yahooo~~~~
boleh gadoh cakap kasar2 lepas tuh pujuk kasar2
yahooo~~~~
boleh pinjam duit ataupun tolong belanja
yahooo~~~~
boleh cerita macam2 rahsia
yahooo~~~~
boleh tolong backup bila ada hal
yahooo~~~~
boleh cakap kasar2
yahooo~~~~
boleh gosip2
yahooo~~~~

so in conclusion...ceewahhh (menyampah =,=)

so in love in love jugak...kawan-kawan angpa yang comei tuh jangan la dilupakan jugak :)))

*berdasarkan pengalaman aku yang tak seberapa banyak angpa...;)
*Tak ada kena mengena dengan sesiapa ponn...suka buat testimonial sendiri :))


----------->>>>Tengah tunggu calon aku mai datang merisik...keh3 (merancang itu perlu k ;))


P/S : Aku memang suke merepek bila aku tension malas baca buku =,= tapi bukan merepek kosong k :))


..............................

TERIMA KASIH SUDI BACE :) SUKE? KLIK LIKE ;)

2 Pendapat:

noor amaleyna said...

i like ur statement intan...wuuuuu...yahooo...

SyazZ Rina said...

hahaha..:D