Friday, November 4, 2011

Pelik!

Assalamualaikum ,


:)


Kepala rasa sakit sangat sebab selsema...rasa macam nak demam je...tak pi pon kelas tambahan ekonomi...bukan malass...ok malass la jugak tapi kepala pening sangat....rasa nak tido je...so tido je la kan...bestttt!!! :D


Tadi masa sekolah tadi teacher masuk kelas ambik waktu koko...kitorang wat writing...aku sebenarnya tak prepare apa-apa pon tenteng esei yang teacher nak bincangkan...so kalau dah tak prepare apa-apa memang kelam kabut jugaklah...gelabah semacam...bila teacher tanya ja...semua senyap...nganga ja...giler stress kot...dah la tengah blur2...heeeee...teacher pulak tanya soalan...yang mana boleh jawab tu jawablahh...yang tak boleh jawab tu dok keras ja...dok keras sambil tenung kertas tu lama-lama..

Soalan esei tu aku tak tau la susah ke senang sebab aku memang tak baca...tak prepare...well salah aku kan...sape suruh tak baca...:P Lepas tu teacher suruh member aku tulis kat depan pendahuluan esei tu...dia pon tulis..tulis dan tulis...lepas teacher tengok teacher tanya la kitorang apa salah intro die...semua pon macam blur sikit...takot sebenarnya...:P teacher pon pangkah sini sana...terang apa yang salah...

Lepas tu teacher panggil aku....INTAN!!! please correct her! ( lebih kurang macam tu lah aku pon dah lupa ) gilerr laa..aku apa pon tak tau...blurr kot...sebab apa aku blur sebab aku tak baca pun esei tu malam tadi...aku pon pi la kat depan...nak kata terketar-ketar tu adalah sikit....sambil lalu kat depan tu aku tengok muka member aku...sambil buat mimik mulut....tak tau tak tau tak tau....diorang pon tak boleh nak buat apa senyum je la....

Sambil aku dok fikir nak buat apa...aku kata dalam hati Intan bersedia la kena marah...yaa aku memang bersedia untuk kena marah berbanding nak fikir apa aku kena tulis....aku pon hentam je la....aku pusing belakang nak mintak tolong....well semua tak mampu nak tolong....arghhh hentam je lah...so akibat hentam..aku pon dihentam balik...

Teacher datang tengok apa yang aku tulis...Ya Allah masa tu takut terketaq-ketaq la aku...tawakal je la...well orang dah merapu memang takot gilerrr lar...Lepas tengok aku tulis merapu teacher...bersuara.......

WHAT'S WRONG WITH YOU!!!!
TELL ME, WHAT'S WRONG!!!
WHAT'S WRONG WITH YOU!!!!
LOOK AT THE PIE CHART!!!
dan so on...aku tak berap ingat dah....

Fuhhh kaw-kaw kena marah depan muka, depan kelasss, depan kawan-kawan....huhu...patutnya aku rasa malu sebab kena marah tapi sebaliknya...aku tak rasa apa-apa pon...:) aku rasa seronok pon ada..hahaha...gilerkan kena marah pastuh rasa seronok...aku rasa macam bestlahh kena marah....bukan auta yee...betol2 terjadi....hahaha...mungkin sebab aku rasa nak demam sebab tu aku tak kisah...memang PELIK!!


P/S : Tak kisah tak bermakna aku tak peduli


........................................................

TERIMA KASIH SUDI BACE :) SUKE? KLIK LIKE ;)

2 Pendapat:

noor amaleyna said...

intan oii....what wrong with u??? hahahaa...gud luck

SyazZ Rina said...

nothing wrong everything ok..haha