Thursday, January 5, 2012

Main Nyorok-Nyorok Dalam FB

Assalamualaikum ,

: )

HAHA ! Dengar macam tak logik je kan?? Main nyorok2 dalam fb...???

Hahaha...itulah kegilaan kami bila kami dalam kebosanan...





Kadang-kadang on9 fb nih bosan....bosan sangat...tapi tak tau la pasaipa aku boleh rajin nak on9....fb ni macam ada ehem-ehem factor untuk menarik minat orang untuk on9...aku kadang-kadang tuh boleh on9 tanpa mengupdate status kat fb atau like sebarang status....dan boleh dok tercangak depan komputer...on9 sikit punya lama....tanpa buat apa-apa selain baca status orang...very the waste time u !

yaa...aku kadang-kadang tidak mepunyai sosial life...selain bersosial di fb si laman sosial...

tapi walaupun cuma bersosial dilaman muka buku...aku mempunyai geng untuk bersosial.....kami sehati sejiwa kerana kami sering kebosanan....hahaha....cuti panjang laa katakann ~~~

so disebabkan itu wujudlah permainan main nyorok-nyorok dalam fb...soooo tidak logik....ish3....tapi kami logikkan.....dan aku pon tak tau la nak explain macam mana.....hahaha

Macam ni lah kerenah orang kebosanan apabila on9 fb....macam2 idea sudah keluar....jadilah untuk hiburan hilangkan bosan....

Mula main teka-teki....dah bosann
Main pulak pantun-memantun....dah tak idea pulak..
Pastuh terpacul la idea main nyorok2....soooo tidak logik

Hahaha ~~

Lepas nih main apa pulak ponn tak tau....hehe =,=

P/S : Sangat seronok dapat lepak dengan geng merapu nih ! Hilang stress : )

TERIMA KASIH SUDI BACE :) SUKE? KLIK LIKE ;)

1 Pendapat:

saye said...

saye cuma nak gelak
HAHAHAHAAAA...
mmg besttt!! :D