Thursday, June 9, 2011

Bila Nak Rajin Ni??

Assalamualaikum,

Kali aku tak tau la nak post pasal apa. Nak post banyak-banyak pon follower aku bukan banyak pon. Kira dengan jari pon boleh. Biasala blog aku ni tak hebat mana pon. Tak ada isi yang best pon. Aku pon tak promote pon blog aku. Yang tau pon bape kerat ja.

Ermm cuti sekolah pon dah nak habis. Apa aku buat sepanjang cuti sekolah ni pon aku tak tau. Keje sekolah?? Ermm mimpi je la..Aku kalau dah cuti memang cuti sungguh. On9 24 jam. Padahal keja punya belambak aku kena siapkan. 10 esei tengah menanti untuk disiapkan. Ermm malasnyaaa..Penyakit malas ni seolah-olah taknak pergi jauh dari aku. Sentiasa ada macam kawan baik.. Adoiiiii..Bila nak kawan dengan rajin pulak nih..

Lagi pon dah la tahun ni nak ambil exam besar. Aishh boleh ke aku nak buat nih. Asyik main je..Pegang buku pon sat2 ja..Buat satu ayat dah tinggal. Bila la keja tu nak siap aku pon tak tau..Kalau macam ni mimpi je la nak masuk u...ermmmmmm

Rajin oh rajin datanglah si rajin..jom kita kawan jommmm!!!

..............................................................

TERIMA KASIH SUDI BACE :) SUKE? KLIK LIKE ;)

3 Pendapat:

Isyatilla Idris said...

si rajin sudah datanggg!!! =D

SyaZZ RIna said...

haha..jom kita kite kawan..saya nak jadi budak rajin pulak..;)

saye said...

ok.. ape salahnyee..
hehehe