Friday, July 15, 2011

Fokus Fokus Fokus !!!

Assalamualaikum ,...focus and you will get it...Hari ini seronok sebab akhirnya aku dapat jugak on9 kat rumah :D. Selamat la RM aku. Hehehe.

Tadi masa on9 fb tengok kawan-kawan aku yang study kat matrik tuh dah dapat tau keputusan upu diorang. Ada dapat UPM la, UNIMAP la, dan macam2 lagi. Tahniah la untuk diorang : ) . Aku?? huhu entah lah.

Dulu masa aku nak sambung belajar, aku fikir belajar ni senang je. Tapi tak la semudah yang disangka. Agak terasa juga la kesukaran belajar ni. Iye la nak masuk u bukan calang-calang orang boleh masuk. Result mesti la gempak dan kalau cukup-cukup ayam je pun tak semestinya bernasib baik. Orang rajin berusaha ja akan rasa nikmat kejayaan tu. Kawan-kawan aku tu terjamin jugak la masa depan diorang. Dapat kos hebat-hebat. Masa depan diorang konfom cerah. Aku?? huhuhu.. insyaAllah..kalau aku berusaha ada la rezeki untuk aku..ermm : )

Semakin dekat aku dengan bulan peperiksaan semakin hilang fokus aku. Macam2 gelagat terjadi. Pelajaran pun ntah kemana la....Debaran dia makin terasa..Aaaaaaaarrrrrggghhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!

Boleh ke? Boleh ke? Boleh ke? Boleh ke? BOLEH KE??.................................................................................

TERIMA KASIH SUDI BACE :) SUKE? KLIK LIKE ;)

0 Pendapat: